27 Kasım 2006

ÇEDDAR PEYNİRLİ ve BİBERİYELİ ANTRİKOT / ENTRICOTE STEAK WITH CHEDDAR CHEESE & ROSEMARY










ÇEDDAR PEYNİRLİ ve BİBERİYELİ ANTRİKOT / ENTRICOTE STEAK WITH CHEDDAR CHEESE & ROSEMARY


  • Malzemeler:


9 adet antrikot
Çeddar peyniri
1 adet orta boy soğan
2 adet domates
Zeytinyağı
Taze biberiye, tuz ve karabiber

  • Yapılışı:


Antrikotlar sinirleri çıkarılmış ve hafifçe dövülerek inceltilmiş olmalı. Ben bu anlamda şanslıyım, gayet iyi anlaşabildiğim bir kasabım var :o) Bir gece evvel antrikotları zeytinyağı ve biberiyeye bulayıp dolapta bekletin. Her birini et kesme tahtasının üzerinde içlerine sığacağı miktarda çeddar koyarak sarın ve üzerlerini bir adet kürdanla tutturun. Soğanları bir tavada iyice öldürün. Kesinlikle çiğ kalmamalılar. Domatesleri ekleyin. Tuz ve karabiber ilave edin. Hazırladığınız antrikotları fırın tepsisine dizin. Üzerlerine sosu dökün ve fırına verin. 200 derecede 30dk pişirin.

  • Ingredients:

9 pcs entricote steaks
Cheddar cheese
1 medium onion
2 fresh tomatoes
Olive oil
Fresh rosemary, salt and black pepper

  • How to do:


Entricote steaks must be thin as much as they can. Marinate entricote steaks overnight by rosemary, salt and olive oil. Then put enough cheddar cheese inside and roll the steaks. Stick a toothpaste on the top of each steak roll. On the other side, well cook the onions in a frying pan and add the washed and peeled off tomatoes. Put the rolled steaks in a baking pan and the sauce on. Then cook in the oven for 35 minutes at 200 degrees. Well done! :o)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder